Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Țuțuianu: 'Pro România şi-a propus să obţină trei mandate de eurodeputat şi un scor electoral de 10% din voturile valabil exprimate'

paginadepolitica.ro
adrian tutuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat vineri, la Deva, că Pro România şi-a propus să obţină la alegerile pentru Parlamentul European trei mandate de eurodeputat şi un scor electoral de 10% din voturile valabil exprimate, fapt care ar însemna "un moment de validare în faţa electoratului", a declarat vineri, la Deva, senatorul Adrian Ţuţuianu, potrivit agerpres.ro.

Citeste si O copie a dosarul Tel Drum, în care este cercetat Liviu Dragnea, a fost trimisă Secției pentru Magistrati - Anunțul făcut de Nistor Călin

"Lista de parlamentari nu este încă făcută. Ceea ce vă pot spune cert este că Victor Ponta va fi primul pe listă, dar nu merge la Parlamentul European. Locul doi pe listă va fi doamna Corina Creţu, comisar european, un om cu vizibilitate şi experienţă politică la nivel european. Toţi parlamentarii, cei 21 (membri Pro România, n.r.), se vor regăsi pe listă, pentru că sunt vectori de imagine în judeţele lor. Vom stabili, până pe 20 martie, care vor fi ceilalţi doi pe care-i considerăm eligibili şi vor fi pe această listă", a afirmat, într-o conferinţă de presă, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a menţionat că în următoarele patru săptămâni Pro România îşi propune să strângă circa 380.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor partidului.

"Este un bun prilej de a face cunoscut partid şi de a asocia figura lui Victor Ponta şi figurile noastre, ale celorlalţi lideri centrali, cu partidul Pro România", a conchis senatorul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.