Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vasile antrenorul CSM Bucureşti: 'Vrem să câştigăm meciul cu Vipers pentru suporteri'

Federatia Romana de Handbal
handbal

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, joi, că deşi meciul cu formaţia norvegiană Vipers Kristiansand nu mai poate modifica clasamentul Grupei principale 1 a Ligii Campionilor, jucătoarele sale trebuie să câştige pentru suporteri, potrivit Agerpres.

"Faptul că nu se poate modifica nimic în clasament nu înseamnă că meciul cu Vipers nu are miză. Pentru noi este foarte important să câştigăm acest ultim meci din grupele principale pentru că jucăm în faţa propriilor suporteri. Din toate punctele de vedere fanii merită un joc bun şi o victorie din partea noastră. Este responsabilitatea noastră faţă de ei să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga. Fetele sunt conectate atât la acest meci, cât şi la cel cu Vâlcea din campionat. Nu ne permitem să fim altfel, deşi câteodată poate arătăm asta. Meciul cu Vâlcea este aproape ca o finală de campionat, dar până atunci avem de jucat acasă cu Vipers şi toate gândurile noastre sunt îndreptate către această partidă", a precizat el.

Referitor la faptul că formaţia sa îşi cunoaşte deja adversara din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Gyori Audi ETO, tehnicianul a afirmat: "Nimic nu e imposibil în sport. Meciul cu Gyor este departe. Sigur, el este în mintea noastră, dar până atunci avem alte lucruri mai importante. Dar cu siguranţă că este unul dintre cele mai aşteptate sferturi de finală din handbal. Dacă aş face o analiză în momentul de faţă, cred că în meciurile de până acum din Champions League am arătat de multe ori potenţialul nostru. Dar niciodată, nici eu, nici fetele, nu suntem în zona aceea de a fi confortabili. Nu putem face asta decât atunci când se termină competiţia. Iar eu nu voi fi niciodată pe deplin mulţumit".

țCitește și: Soțul Sorinei Pintea, mesaj emoționant: Vă rog cu toată ființa să mă ajutați

Antrenorul a menţionat că în zilele următoare vor fi anunţate alte două transferuri pentru sezonul următor. "E foarte posibil să mai facem două transferuri în curând. Aşa că la momentul potrivit vor fi anunţate", a adăugat el.

Secund al naţionalei feminine a Muntenegrului, Adrian Vasile speră ca această selecţionată să obţină calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de România. "La turneul preolimpic dorinţa mea cea mai mare, dacă aş putea să îmi pun una, ar fi ca Muntenegru şi România să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Spun Muntenegru prima oară pentru că sunt angajatul federaţiei de acolo. Aşa că eu sper ca ambele să se califice. Normal că va fi greu, când mai ales când joacă Norvegia e nevoie de toate resursele fiecăruia pentru a reuşi", a explicat Adrian Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, sâmbătă, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia norvegiană Vipers Kristiansand, în ultima partidă din cadrul Grupei principale 1 a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.