Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vasile (CSM Bucureşti): Nu se va decide nimic după primul meci cu Esbjerg

eurosport.ro
adrian vasile

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, vineri, că formaţia sa trebuie să fie concentrată la meciul cu Team Esbjerg din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, dar a subliniat că această partidă nu va decide nimic, calificarea urmând să se joace în returul din Danemarca.

"E sfert de finală de Liga Campionilor, dacă ar fi simplu toată lumea s-ar califica în Final4. Dar trebuie să fim la potenţial maxim din toate punctele de vedere în cele 120 de minute. Ne dorim foarte tare să câştigăm duminică. Dar trebuie să înţelegem că va veni şi meciul retur. Aşa că trebuie să fim foarte bine conectaţi cele 60 de minute de la Bucureşti pentru că totul se va decide în Danemarca. Nimic nu se va decide după primul meci cu Esbjerg", a afirmat el.

"Avantajul este că a trecut timp peste echipa asta şi acele automatisme de care vorbeam la începutul sezonului acum se văd. Iar acum suntem într-un moment bun. Completarea din iarnă cu Samara (n.r. - Samara Da Silva) şi Eduarda (n.r. - Eduarda Amorim) a adus un plus echipei. Aşa că acum echipa arată şi mai bine. Duminică sunt convins că vom avea o sală plină, aşteptăm suportul fanilor noştri pentru că avem mare nevoie", a adăugat antrenorul.

Adrian Vasile a precizat că asul din mânecă în această dublă cu Team Esbjerg poate fi spiritul de sacrificiu al formaţiei sale.

"Ar fi foarte importantă calificarea în Final4, pentru că sunt trei ani de când nu am fost acolo. Faptul că am jucat cu Esbjerg în grupă este avantaj pentru ambele echipe, aşa cum poate să fie şi un dezavantaj. Ele ne cunosc foarte bine, noi le cunoaştem pe ele. Trebuie să facem lucrurile bine, trebuie să ne asigurăm că vom face bine ceea ce ştim. Asul din mânecă poate să fie echipa pe întregul ei, spiritul de sacrificiu, când echipa devine un tot unitar cu publicul... şi atunci tactica trece pe planul doi", a mai spus Adrian Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Capitală, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur este programată pe 8 mai, la Esbjerg, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.