Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vasile (CSM Bucureşti): Tot timpul am avut meciuri strânse cu Esbjerg

Wikipedia
csm bucuresti

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, joi, înaintea debutului în ediţia 2021-2022 a Ligii Campionilor, că toate meciurile din sezoanele precedente cu Team Esbjerg au fost strânse şi că doar micile detalii au făcut ca formaţia sa să se impună.

"Începe un nou sezon de Liga Campionilor, e un moment de sărbătoare pentru că este locul unde ne place să fim şi în care ne dorim să performăm. Ultimele noastre întâlniri cu Esbjerg s-au încheiat bine pentru noi, dar tot timpul au fost meciuri strânse. Esbjerg are jucătoare care evoluează de foarte mult timp împreună, are un sistem foarte bine pus la punct. În sezoanele trecute micile detalii au înclinat balanţa în favoarea noastră. Acum sperăm să facem acest lucru şi în acest sezon", a afirmat tehnicianul la Sala Apollo din Capitală.

Antrenorul a menţionat că poziţia de extremă stânga reprezintă o problemă după ce Siraba Dembele Pavlovic şi Martine Smeets s-au accidentat. "Este evident că pe postul de extremă stângă am rămas fără cele două jucătoare experimentate ale noastre, mă refer la Siraba şi Martine (n.r. - Siraba Dembele Pavlovic şi Martine Smeets). Atunci când se întâmplă provocări de genul acesta trebuie să fii un pic inventiv şi să apelezi la alte tipuri de resurse. Şi sunt convins că noi vom face lucrul ăsta. În Liga Campionilor fiecare meci este un examen în sine. Într-un fel îmi convine că începem cu o partidă împotriva unei echipe foarte tari", a precizat el, informează Agerpres.

"Presiunea de pe Cristina Neagu nu pot să o iau şi nu cred că poate să o ia nimeni. Până la urmă este o normalitate pentru Cristina. Şi nouă ne place atunci când ea îşi asumă responsabilitatea. De multe ori nu avem răbdare cu ea, deşi şi ea poate să aibă momente în care nu joacă bine. Apropo de asta, ea vine după trei luni de la operaţie, a făcut puţine antrenamente şi trebuie să avem răbdare cu ea, chiar dacă se numeşte Cristina Neagu. E prea devreme să vorbim acum dacă vom câştiga Liga Campionilor. E un sezon foarte lung. E clar însă că ne dorim să fim o echipă mai bună decât în ediţia precedentă. Şi sper ca dorinţa Cristinei Neagu de a câştiga Liga Campionilor cu CSM Bucureşti să se îndeplinească", a adăugat Adrian Vasile.

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti întâlneşte, duminică, de la ora 15:00, în deplasare, formaţia daneză Team Esbjerg, într-o partidă contând pentru prima etapă a Grupei A a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.