Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Veștea laudă coaliția PNL cu PSD: Ce spune despre candidatura la Primăria Brașovului

Mediafax
Adrian Veștea

Ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea, a declarat marţi, despre coaliţia PNL cu PSD, că cele două partide sunt două partide mature şi aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate reformele, el precizând că nu au apărut nici pe departe conflictele şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR. Despre liste comune cu PSD la alegerile din 2024, ministrul a arătat că este foarte important ca fiecare partid să îşi păstreze obiectivele şi să îşi reprezinte electoratul.

Ministrul Dezvoltării a fost întrebat în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News, dacă ar prefera în continuare rocada cu PSD la guvernare sau ar alege o refacere a alianţei cu USR.

”Vin din administraţia publică şi cred că simţim cu toţii că cele două partide sunt două partide mature, în opinia mea, şi dându-mi seama de ceea ce am trait în tot parcursul ultimilor patru ani de zile, putem spune că aceasta era coaliţia în măsură să împlinească toate aceste reforme. Nu au apărut nici pe departe conflictele care au apărut şi tensiunile care au apărut în perioada guvernării cu USR, a arătat Veştea.

El a continuat: ”Putem spune astăzi că această coaliţie a reuşit să creeze stabilitate şi echilibru într-o perioadă extrem de grea la nivel la nivel mondial, fie că vorbim de războaie, fie că vorbim de creşterea preţului preţurilor la utilităţi fie că vorbim de pandemie”.

Despre liste comune cu PSD, Adrian Veştea a spus că el se bazează pe faptul că a câştigat războaie uninominal la nivelul Braşovului.

”Consider că ar fi o soluţie ca noi să ne păstrăm electoratul, fiindcă fiecare dintre cele două partide au anumite categorii de cetăţeni pe care le reprezintă şi cred că este foarte important să ne păstrăm obiectivele şi să ne reprezentăm electoratul fiecare dintre noi”, a mai spus el.

Ministrul Veştea a fost întrebat şi dacă va candida la primăria Braşov sau la preşedinţia Consiliului Judeţean, el arătând că este o decizie pe care o va lua anul acesta.

”Este o decizie pe care va trebui să o tratăm cu maturitate, nu va conta mult ce îmi doresc eu ci ceea ce îşi doreşte comunitatea din Braşov”, a mai afirmat Adrian Veştea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.