Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Veştea, liderul PNL Braşov: 'Coliban se va revanşa, sper, pentru gafa cu CV-ul prin activitatea la Primărie'

senat.ro
Allen Coliban

Liderul PNL Braşov, Adrian Veştea, preşedinte al Consiliului Judeţean, i-a transmis miercuri, primarului Braşovului, Allen Coliban, că speră că acesta se va revanşa pentru "gafa" cu CV-ul prin ceea ce va face la Primărie, atrăgându-i atenţia că, fiind nou în politică, ar putea repeta "voit sau nu" greşelile vechii clase politice.

"În aceste zile, Braşovul este menţionat în toată presa naţională pe subiectul CV-ului primarului Allen Coliban. De la bun început, vreau să subliniez că nu vom specula acest subiect ca pe unul electoral, pentru că ştiu că braşovenii iartă, dar nu uită. Am pledat mereu, în discursul meu public, pentru decenţă şi voi proceda la fel în această situaţie. Greşeala domnului Coliban arată că oamenii noi în politică trebuie să fie atenţi pentru că, de multe ori, pot repeta, voit sau nu, greşelile vechii clase politice. Sper ca domnul Coliban să se revanşeze pentru această gafă prin activitatea de la Primărie, mai ales că braşovenii aşteaptă corectitudine, integritate şi transparenţă", a scris, miercuri, pe Facebook, Veştea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! I s-a retras titlul de ‘Ambasador al turismului maramureşean’ .

În postarea sa, liderul PNL Braşov mai afirmă că, indiferent de atacurile electorale din ultima perioadă, va susţine toate proiectele importante ale Braşovului.

"În calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, indiferent de această situaţie şi de toate atacurile electorale din ultima perioadă, îi asigur pe braşoveni că voi susţine toate proiectele importante, strategice pentru dezvoltarea municipiului şi judeţului nostru", a arătat liderul PNL Braşov, în postarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.