Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Veştea, vizită în judeţul Satu Mare pentru verificarea obiectivelor finanţate de Ministerul Dezvoltării

administratie.ro
Adrian Vestea

Ministrul Devoltării, Adrian Veştea, s-a aflat într-o vizită de lucru în judeţul Satu Mare, marţi şi miercuri, pentru a verifica o serie de obiective finanţate de Ministerul Dezvoltării şi pentru a semna contractele unor noi investiţii care vor fi implementate în judeţ.

”În comuna Apa, Compania Naţională de Investiţii a finanţat construirea unei săli de sport cu tribună de 102 locuri, realizată după un proiect tip şi dedicată, în principal, uzului didactic”, a transmis, miercuri, Ministerul Devoltării.

Potrivit sursei citate, obiectivul, în valoare de 7,5 milioane de lei, va putea găzdui atât activităţi recreative, cât şi competiţii sportive de nivel local şi judeţean.

”Şi comuna Beltiug are o nouă sală de sport cu tribună de 180 de locuri, în valoare de 10,2 milioane de lei, care va putea fi utilizată atât de elevi, cât şi de restul comunităţii, la sfârşit de săptămână sau în perioada vacanţelor”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării, comunele Odoreu, Beltiug şi Supur vor beneficia de peste 41 de milioane de lei pentru reabilitarea şi modernizarea străzilor şi a drumurilor de legătură, ca urmare a semnării contractelor de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Prin acest program, sunt alocate peste 8 milioane de lei şi pentru modernizarea drumului comunal (DC) 6 Cămărzana – Turţ.

"Împreună cu echipa de la Ministerul Dezvoltării, suntem alături de toţi aleşii locali care se străduiesc să facă lucruri concrete şi utile pentru comunităţile pe care le reprezintă şi îi sprijinim cu asigurarea resurselor financiare pentru proiecte menite să facă viaţa oamenilor mai uşoară", a precizat ministrul Veştea.

În cursul zilei de miercuri, ministrul Dezvoltării s-a întâlnit şi cu autorităţile publice locale din judeţul Satu Mare, pentru a dezbate problemele cu care acestea se confruntă, pentru a analiza proiectele pe care le derulează şi pentru a identifica noi posibilităţi de finanţare prin programele coordonate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.