Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Vigheciu (PSD): Șoc și groază pentru bule: Patriotismul economic, pasul firesc spre România dezvoltată

stiripesurse.ro
adrian vigheciu

Adrian Vigheciu (PSD): Șoc și groază pentru bule: Patriotismul economic, pasul firesc spre România dezvoltată

”Știu că nu e popular deloc în rândul elitelor useristo-peneliste să lauzi PSD-ul, mai ales când singurul lucru pe care ai fost învățat să-l faci este să ataci și să demolezi fără discernământ. Așa se întâmplă și acum, odată cu asumarea de către noul guvern Ciolacu a unui program economic ambițios și profund înrădăcinat în interesul imediat al oamenilor și al societății în ansamblul ei. Un proiect de țară constructiv, coerent și argumentat prin nevoia României de a nu repeta greșelile trecutului și de a recupera ceea ce are mai valoros: spiritul național și resursa umană.

Hai că e simplu, oameni buni. Patriotismul economic este o abordare firească a strategiei pe termen mediu și lung a țării noastre. Acesta înseamnă eliminarea speculei în interesul cetățenilor și sprijinirea demersurilor și inițiativelor românești. Mai înseamnă ajutarea producătorilor locali și direcționarea investițiilor și fondurilor europene pentru dezvoltarea producției realizate în România. Patriotismul economic înseamnă să produci românește, să cumperi românește, să te comporți românește. Presupune să urmărești salarii mai mari în țara ta și condiții de trai nu doar decente, dar perfect comparabile cu cele occidentale.

Creșterea producției interne înseamnă mai multe locuri de muncă, plătite decent. Creșterea producției înseamnă dezvoltarea comunităților și creșterea veniturilor la bugetul de stat pentru susținerea domeniilor prioritare: sănătate și educație. Susținerea industriilor competitive din România înseamnă, de asemenea, combustibil pentru viitor.

Acesta este patriotismul economic. El este practicat în toate marile state ale lumii. Americanii sprijină americanii, precum germanii susțin producția și economia locală. Iar astfel de exemple găsim peste tot în lumea civilizată, din Europa în Asia și unde mai vreți dumneavoastră.

Patriotismul economic este o viziune. Un proiect, un obiectiv și drum de parcurs. Primul de acest fel asumat de România în ultimii 30 de ani. Primul construit și dezvoltat de un guvern.

Avem bani europeni, avem forță de muncă, avem o economie solidă, avem valori în care credem. E păcat să nu profităm pentru a deveni mai puternici decât am fost vreodată. De asta mă bucură abordarea noului Guvern Ciolacu. E constructivă, e rațională, e îndreptățită și, mai important decât orice, vine în sprijinul poporului român prin tot ceea ce ne propune.

Mult succes, România!”

Adrian Vigheciu, consilier general PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.