Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Pistol, prima 'ciocnire frontală' cu Gabriela Firea: 'Cum am spus, nu. Eu cred în distanțarea socială'

digi24.ro
adriana pistol

Noul șef al Comisiei anti-COVID, Adriana Pistol, a spus joi la B1 Tv că nu este de acord cu redeschiderea parcurilor după 16 mai. Nu același lucru susține și primarul Capitalei Gabriela Firea, care spus că analizează redeschiderea parcurilor după 15 mai, cu respectarea măsurilor de igienă și distanțare socială.

„Cum am spus, nu. Eu cred în distanțarea socială. Încă suntem într-o pantă ascendentă. OK, putem merge la serviciu, eventual în niște condiții pe care le putem gândi. Nu înseamnă că reluăm activitățile în totalitatea lor”, a spus Adriana Pistol.

Adriana Pistol a insistat că „nu e cazul să credem că absolut totul revine la normal cu viteza luminii. Se poate ajunge la creșterea numărului de cazuri dacă lucrurile se petrec dintr-odată”.

„Și dacă testăm asupra personelor pozitive trebuie să instituim măsuri, apropo de relaxare. Sigur că important e detectăm cât mai rapid cazurile pozitive, apoi, în jurul acestor persoane, dacă sunt contacte trebuie și ele testate ca să vedem dacă și din ele sunt unii pozitivi. Deci detecția rapidă e esențială. Asociate vor fi și măsurile respective, pentru că dacă doar testăm și după aceea ne plimbăm pe stradă, testarea nu ne va ajuta”, a mai explicat Pistol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.