Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, despre dezvăluirile lui Andronic: M-a speriat din 2007 această încrengătură

saftoiu basescu

Dezvăluirile lui Dan Andronic continuă să facă valuri. Fostul purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale din primul mandat al lui Traian Băsescu susține că legătura strânsă dintre justiție și serviciile de informații au speriat-o din 2007 și că ulterior a scris asta în cartea pe care a scris-o. Adriana Săftoiu susține că dezvălurile lui Dan Andronic sunt foarte grave și că nimeni nu ar trebui să rămână pasiv:

Numire controversată în primăria Capitalei: Vedetă mondenă, într-o funcţie importantă

„Eu am plecat în 2007 și în cartea mea spun că mă speria această încrengătură a sistemului justiție - securitate. În locul lui Băsescu poate fi orice președinte. Cum este posibil ca acei oameni care trebuiau să apere statul de drept, că vorbim de servicii, că vorbim de justiție, ar putea să facă poftele unui om politic. Aceasta este parte gravă.

În 2017, ne spun acum despre statul mafiot, rămânem să credem că dacă era Traian Băsescu sau nu era Traian Băsescu nu se întâmplau aceste lucruri. În orice stat cu o structură a democrației, nu poți să rămâi pasiv, că oameni care nu ar trebui să se intersecteze cu politicul în felul acesta, o fac. Alinei Bica i s-a adus o acuzație că era amică cu Udrea și că nu trebuie să întrețină relații din postura sa decât oficiale”, a declarat fosta consilieră prezidențială pentru Antena 3 în cadrul Emisiunii ”Punctul de întâlnire” realizată de Radu Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.