Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu, DEZVĂLUIRI despre dosarul Murfatlar. Ce spune despre 'Regele Vinului'

Adriana Saftoiu

Omul de afaceri George Ivănescu, unul dintre acţionarii firmei Murfatlar, a fost reţinut de DNA. El urmează să fie prezentat cu propunerea de arestare pentru 30 de zile în fața judecătorului.

George Ivănescu (despre care se spune că ar fi iubitul Adrianei Săftoiu, prim-vicepreședinte al PNL), acționar la compania de vinuri Murfatlar, a fost adus cu mandat, luni, la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru a fi audiat de procurori în dosarul în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală de 600 milioane lei.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

Oficialul PNL, Adriana Săftoiu, a reacționat și a declarat că „îl cunosc pe domnul Ivănescu și mi-e prieten, cum am foarte mulți prieteni, dar de aici până la a da eu socoteală dacă vreun prieten de-al meu are o problemă (financiară, fiscală) cu statul e cale lungă, pentru că să se ia o fotografie din 2011 (mă rog: stau și mă întreb câte alte fotografii pot fi speculate la modul ăsta) și a transforma problemele pe care le are o firmă într-o altă poveste… ce aș mai putea să fac eu, decât să mă uit la această tabloidizare?”, informează B1 Tv.

De asemenea, Adriana Săftoiu a precizat că nu are nicio legătură și nicio afacere cu niciuna dintre firmele domnului Ivănescu.

Citește și: Provincia cu cei mai mulți miliardari își deschide punct de reprezentare în România

Unele surse spun că societatea Murfatlar ar fi putut oferi sponsorizări către PNL și în special către fostul PDL, în vederea susținerii unor campanii electorale. Adriana Săftoiu s-a arătat surprinsă și a menționat că nu este la curent cu acest amănunt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.