Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu îl face praf pe Traian Băsescu: E un NESIMȚIT! Aceasta e limita acestui ins

saftoiu basescu

Fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, îl face praf pe fostul președinte! Săftoiu a criticat în termeni duri declaraţiile lui Traian Băsescu referitoare la fostul ministru Monica Iacob Ridz, condamnată la cinci ani cu închisoare.

„Doamnelor, Domnilor! Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu despre cazul Ridzi (care are o situaţie extrem de delicată şi nu ar fi decent din partea mea să spun public cu ce probleme medicale se confruntă cu cei doi copii de până în trei ani) am o singură părere, acum după ce l-am auzit pe Băsescu care s-a declarat dezamăgit de cea care e încarcerată şi care a refuzat să scrie despre de ce şi pentru cine făcea acel spectacol: că e pur şi simplu nesimţit. Putea să dea nenumărate exemple despre tineri rataţi în politică, dar iîn cazul Ridzi putea să tacă! Aceasta e limita acestui ins“, e mesajul lui Săftoiu.

Traian Băsescu a spus că Ridzi face parte din generația ratată a tinerilor politicieni după ce ÎCCJ a condamnat-o la pușcărie cu executare pentru abuz în serviciu.

Iniția, postarea făcută de Săftoiu făcea referire și la Elena Băsescu, însă comentariul a fost editat, după cum puteți citi AICI

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.