Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu intră tare în scadalul premianților: Îi păcălim și pe cei care iau și pe cei care nu iau

Digi24
adriana saftoiu

Adriana Săftoiu intră tare în scandalul generat de o profesoară din Bacău, care a propus ca elevii cu rezultate bune la învățătură să nu mai fie premiați pentru ca restul, cei cu note mai slabe, să nu se simtă discriminați.

"Pentru cei care nu iau coronița...ei oare ce cred? Îi stimulează să intre în competiție? Îi frustrează? Cei care iau coronița vor fi mai ambițioși? Își fac din coroniță o țintă? Asta înseamnă că sunt mai pregătiți pentru viață care, din păcate, s-ar putea să infirme coronițele?

Premiile arată că ți-ai însușit, la un moment dat, niste materii. Dar nu mai mult, mai ales cum e școala la noi. Coronițele poate satisfac niste ambiții de familie, dar nu garantează nimic pentru viitor.

Știu un caz care nu a luat BAC-ul, dar a reusit să facă studii superioare în Scoția unde a ajuns profesor. Poate că or fi ăia mai generoși, deși nu aș crede, dacă mă uit pe statistici. Așa că putem continua cu coronițe, dar îi păcălim și pe cei care iau și pe cei care nu iau. Dar sigur școala noastră nu poate primi nici o coroniță de sârmă ghimpată. Și asta ar fi prea mult", scrie Săftoiu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.