Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana Săftoiu zguduie PNL

adriana saftoiu

Prim-vicepreședintele PNL București, Adriana Săftoiu, a avut un discurs fulminant la Adunarea de Alegeri a PNL Sector 1. Săftoiu a vorbit despre faptul că în PNL se vorbește doar pe la colțuri, dar când vine vorba despre asumare publică, mulți stau în spate. De asemenea, Săftoiu a spus că PNL vorbește despre reformă, dar în București aduce la putere aceleași conduceri care au obținut rezultatele foarte slabe de la alegerile locale.

Vezi și: Sorin Ovidiu Vântu, denunţ la DNA: 'Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu'

La Adunare participa și Mihai Voicu, unicul candidat la șefia PNL Sector 1, cel care era președinte și la alegerile locale din iunie.

”Descopăr că lucruri pe care le mărunțim cu toții pe la colțuri, în momentul în care vorbim despre ele cinstit și deschis, în momentul în care noi am vorbit despre reformă, pentru că PNL a vorbit despre reformă, în momentul acela nu le mai putem aborda și public.

Eu constat și la nivel de București că nu sunt prea multe alegeri. Vom vedea la finalul acestor alegeri, unde vor fi în mare vechile echipe de conducere cum vom

Dacă noi nu vom avea o altă atitudine, nu vom reuși să luăm un scor bun la viitoarele alegeri.

Vezi și: Alina Petre, despre Traian Băsescu: 'Eu nu am spus nimic despre amantele lui, deși aș fi putut'

Așa că eu mi-aș dori ca în urma acestor alegeri cu oameni noi sau mai puțin noi să încercăm să scoatem un mai bun la nivelul Bucureștiului, un rezultat care să nu mai pună atât de multă presiune pe această organizație. PNL București este în centrul atenției și 10% din ceea ce se întâmplă în alegeri vine de la București.

Peștele de la cap se împute, dar există și o vină colectivă, pentru că atunci când trebuie să spunem ceea ce trebuie să spunem, nu avem curajul să ne asumăm”, a spus Adriana Săftoiu.

Citește și: Prima poză cu Simona Halep și bărbatul de la care vrea 3 copii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.