Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adu primăvara în casa ta cu o mobilă de bucătărie practică și elegantă!

stiripesurse.ro
mobila bucatarie

Primăvara este cel mai bun prilej de a aduce un suflu nou în casa ta. Încă din cele mai vechi timpuri, în această perioadă erau întreprinse diverse lucrări ce vizau reîmprospătarea locuinței, fie prin văruirea pereților, fie prin schimbarea amenajării interioare.

Dacă te gândești să faci o modificare în spațiul de locuit, poți începe planul tău prin a investi într-un set de mobilă de bucătărie. Colecțiile puse la dispoziție de producători cuprind modele aspectuoase, foarte practice și elegante, care te vor ajuta să organizezi un spațiu de gătit dotat cu toate cele necesare pentru a beneficia de un confort optim.

Stilurile în trend au avantajul de a nu aglomera încăperile, putând sistematiza inteligent suprafața de care dispui, astfel încât experiența gătitului să fie o adevărată plăcere. Pentru a profita pe deplin de calitățile noilor modele, se recomandă ca la achiziționarea articolelor dorite să se acorde o atenție deosebită dimensiunilor, numărului de module, materialelor de fabricație și designului abordat. Optează pentru blaturile termorezistente și cele din MDF, cu toleranță ridicată la umezeală, iar investiția ta va trece testul timpului, fără nicio dificultate!

content-image

O mobila bucatarie practică și elegantă e definiția confortului și bunului gust

Statisticile de piață arată că majoritatea cumpărătorilor preferă seturile cu module interschimbabile, care îți lasă posibilitatea de a modifica periodic schema de amenajare. În acest sens, designerii au creat modele cu rafturi modulare pe care le poți aranja și orienta după bunul plac.

Conceptul axat pe utilizarea a 8 corpuri, 4 inferioare și 4 suspendate, îți va asigura tot spațiul de care ai nevoie pentru a organiza și compartimenta ustensilele sau obiectele de gătit în perfectă ordine. Pentru a face cea mai bună alegere, fă un inventar al articolelor ce urmează să fie depozitate și stabilește numărul necesar de module. Acordă atenție numărului de sertare și rafturi, și decide-te dacă îți dorești un model cu sau fără vitrină.

O mobilă de bucătărie practică și cu o estetică impecabilă trebuie să integreze armonios și echipamentele electrocasnice. Analizează schemele de proiectare ale seturilor propuse de producători și identifică spațiile în care ai putea intercala splendid hota, chiuveta, aragazul, cuptorul și frigiderul sau mașina de spălat. În general, toate seturile moderne integrează aceste articole esențiale, pentru a realiza un decor cât mai atrăgător și elegant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.