Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aer conditionat cu tehnologie Inverter, solutia ideala pentru confort in orice anotimp

Climatico
aer conditionat Daikin

Sezonul rece vine cu atmosfera de sarbatoare, cu cadouri, cu zapada si nenumarate optiuni de relaxare si distractie. Frigul nu este, insa, prietenul nimanui, oricat de mult ne-ar placea iarna si mai ales cand trebuie sa il induram si in casa.

Daca nu esti multumit de randamentul sistemului de incalzire sau daca pur si simplu ai nevoie de acele cateva grade in plus care sa iti asigure confortul necesar, afla ca aparatele de aer conditionat pot fi solutia ideala.

Aerul conditionat cu tehnologie Inverter, cea mai eficienta metoda de incalzire

Aparatele de aer conditionat nu sunt utile doar vara, cand vrem ca in locuintele noastre sa fie mai racoare si mai placut. Ele sunt si o solutie eficienta de incalzire artificiala. Desi te-ai putea gandi ca o astfel de aparatura este prea costisitoare, specialistii sunt de parere ca este mai eficienta din punct de vedere energetic si al costurilor, decat o centrala termica pe gaze, spre exemplu.

In plus, tehnologia de tip Inverter este una de ultima generatie, care ajuta la economisirea energiei, ceea ce se va traduce in facturi mai mici la electricitate. Folosirea aerului conditionat pentru incalzire se poate dovedi extrem de utila atunci cand caloriferele nu sunt suficient de calde, iar temperatura din casa este departe de a asigura confort termic.

Aparatele de aer conditionat Daikin de la Climatico, cea mai smart investitie pentru casa ta

Un aparat de aer conditionat Daikin de la Climatico poate fi investitia ideala pentru locuinta ta, atat pentru sezonul rece, cat si pentru vara, pentru multi ani de acum inainte. Produse de calitate, fabricate in Europa, aparatele de aer conditionat Daikin sunt combinatia perfecta intre un design elegant si tehnologiile de ultima generatie, eficiente tehnic, termic si financiar.

Home Comfort Expert Daikin, Climatico pune la dispozitia clientilor o gama larga de sisteme de climatizare ale unuia dintre cei mai vechi si experimentati producatori de pe piata. Inca din 1924, Daikin ofera produse de inalta calitate si solutii de climatizare pentru spatii rezidentiale, comerciale sau industriale, bazate pe o tehnologie proprie, aflata mereu in pas cu inovatiile in domeniu.

content-image

Climatico, reper de excelenta in domeniul serviciilor de climatizare din Romania

La Climatico, Daikin Home Comfort Expert, experienta achizitionarii unui sistem de climatizare Daikin este una completa, care satisface toate nevoile clientului, de la consiliere pentru a putea face cea mai buna alegere, pana la lucrarile de mentenanta periodice.

Expertii Climatico sunt pregatiti sa ofere suport prin chat si telefonic, te vor ghida prin showroom-ul fizic sau prin cel virtual, iti vor oferi toate datele necesare pentru a face o achizitie la un raport calitate-pret excelent.

Pentru a putea face o alegere informata si potrivita nevoilor tale, poti vizita showroom-ul online Climatico si poti urmari review-urile video ale produselor care te intereseaza. Specialistii Climatico te vor ajuta sa afli ce tip de sistem ti se potriveste, ce capacitate trebuie sa aiba aparatul de aer conditionat si care sunt criteriile de performanta energetica pe care trebuie sa iti bazezi alegerea.

Pe langa toate acestea, la Climatico este extrem de usor sa plasezi comanda si beneficiezi de servicii de montaj, service si mentenanta pentru produsele achizitionate, executate de profesionisti cu experienta de peste 10 ani in domeniu. Totul are ca scop oferirea unor servicii complete si de calitate, incepand cu garantarea unei alegeri corecte, continuand cu livrarea rapida si cu montaj de calitate, la preturi imbatabile.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.