Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeronava Tarom care va aduce în ţară echipa CSM Ştiinţa Baia Mare a plecat deja spre Africa de Sud, anunță ministrul Sportului

Foto Facebook
Eduard Novak

Aeronava Tarom care va aduce în ţară echipa campioană la rugby a României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a plecat deja spre Africa de Sud, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak, potrivit news.ro.

"Aeronava Tarom care va aduce în ţară echipa campioană la rugby a României, CSM Ştiinţa Baia Mare, a plecat deja spre Africa de Sud şi aterizează azi la Johanesburg, via Mombasa (zbor 4101).

Îmbarcarea pasagerilor şi decolarea spre România se vor face mâine, pe traseul Johanesburg – Mombasa (Kenya) – Bucureşti – Baia Mare (zbor 4102).

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

Componenţii echipei CSM Ştiinţa Baia Mare, alături de staff-ul tehnic, au rămas blocaţi în Africa de Sud, ca urmare a interdicţiilor de călătorie impuse în urma depistării variantei Omicron a coronavirusului.

Mulţumesc premierului Nicolae Ciucă, ministrului afacerilor externe, Bogdan Aurescu, şi ministrului transporturilor şi infrastructurii, Sorin Grindeanu, pentru implicarea în rezolvarea acestei situaţii şi identificarea cu promptitudine a soluţiei optime de repatriere în siguranţă a sportivilor români", a scris Novak, pe Facebook.

Duminică, Eugen Apjok, antrenorul principal al CSM Ştiinţa Baia Mare, a declarat că membrii delegaţiei române sunt bine, stau în camerele de hotel, ţin legătura cu autorităţile române şi speră să poată pleca în scurt timp din Africa de Sud.

După ce a participat la un turneu de pregătire, echipa a rămas blocată în această ţară după ce compania aeriană care trebuia să-i transport spre Europa a anunlat toate zborurile, în urma îngrijorărilor apărute cu privire la noua tulpină Omicron a coronavirusului, descoperită în statul sud-african.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.