Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Henri Coandă, în top 3 aeroporturi europene cu cea mai mare creştere a traficului

aeroport bucuresti

Aeroportul Internaţional Henri Coandă se încadrează astfel în categoria aeroporturilor care au avut între 5 şi 10 milioane de pasageri, se arată în informarea făcută de Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), scrie Mediafax.

Primele două locuri la acestă categorie au fost ocupate de aeroporturile Berlin Schonefeld (Germania) şi Faro-Algarve (Portugalia).

Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a înregistrat, în februarie 2016, un trafic aerian de 681.185 pasageri şi 7.625 mişcări de aeronave (aterizări şi decolări). Faţă de aceeaşi lună a anului trecut, numărul pasagerilor care au tranzitat aeroportul în februarie 2016 a înregistrat o creştere de 21,8%.

Evoluţia numărului de pasageri pe Aeroportul Henri Coandă devansează semnificativ tendinţa generală de 10,3%, înregistrată la nivel european.

Aeroportul Henri Coandă a înregistrat, de asemenea, şi o creştere a numărului de mişcări de aeronave, depăşind şi la acest capitol trendul european, care a atins 7,2%. Astfel, în februarie, numărul mişcărilor de aeronave pe AIHCB a crescut cu 11,44% faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.