Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroportul Oradea are un nou Consiliu de Administrație, după ce vechea conducere a fost demisă de Consiliul Județean Bihor

www.libertatea.ro
avioane pistă aeroport Otopeni

Aeroportul Oradea are un nou Consiliu de Administrație interimar al cărui președinte este fostul director al companiilor Tarom și Blue Air, Gheorghe Răcaru, după ce vechea conducere a fost demisă de Consiliul Județean Bihor, anunță MEDIAFAX.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Pasztor Sandor a declarat vineri, corespondentului MEDIAFAX, că mandatul noului Consiliu de Administrație este de 4 – 6 luni, urmând să pregătească concursul pentru funcția de director general al Aeroportului Oradea.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

„Consiliul Județean Bihor a aprobat, vineri, în ședință, un nou Consiliu de Administrație interimar pentru Aeroportul Oradea cu un mandat de 4 luni, maximum 6 luni, care trebuie să pregătească procedura pentru definitivare. Președintele CA este Gheorghe Răcaru, fost director al companiilor Tarom și Blue Air, propus de Primăria Oradea, iar din consiliu mai fac parte alte 6 persoane, printre care un fost director al Aeroportului Băneasa și un tânăr consultant internațional, cu experiență în domeniul aeroportuar, restul fiind reprezentanți ai sferei economice și turistice din Bihor. În acest mandat, consiliul va trebui să pregătească și concursul pentru funcția de director general al Aeroportului Oradea, care este vacant”, a spus Pasztor.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Oradea a fost demis de CJ Bihor la sfârșitul lunii septembrie, după acuzații că s-ar fi organizat un concurs ilegal pentru postul de director, iar președintele Pasztor Sandor a fost acuzat că ar favoriza aeroportul din Debrețin în detrimentul celui din Oradea.

Liberalii din Bihor au reclamat faptul că reprezentanții Consiliului de Administrație al Aeroportului Oradea, numiți în 2017 de majoritatea UDMR-PSD-ALDE, au organizat un concurs ilegal pentru postul de director al aeroportului, rămas vacant după ce s-a încheiat mandatul de doi ani al fostului director Gheorghe Pasc.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Acesta a fost cel care l-a acuzat pe președintele CJ Bihor, Pasztor Sandor, că ar favoriza aeroportul din Debrețin în detrimentul celui din Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.