Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aeroporturi Bucureşti: 16 curse aeriene au întârzieri de până la o oră pe aeroportul Otopeni

rtv.net
ninsoare, mare britanie, avion

În cursul dimineţii, 16 curse aeriene au înregistrat întîrzieri de până la 30-40 de minute şi, punctual, de până la 60 de minute pe aeroportul Otopeni, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare şi/sau de handlingul la sol îngreunat de condiţiile meteo, a anunţat miercuri Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). De asemenea, nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo.

”Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor”, informează compania, potrivit News.ro.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă, spun oficialii CNAB.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de internet a companiei, www.bucharestairports.ro.

De asemenea, Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa a anunţat miercuri dimineaţa că este deschis permanent operării aeronavelor în condiţii de iarnă.

”Se lucrează în permanenţă cu utilajele de deszăpezire (freze, lame)”, arată un comunicat al companiei din Constanţa.

Până la data de 31 martie, în cadrul Aeroportului Mihail Kogălniceanu funcţionează ”Comandamentul operativ de iarnă, constituit pentru asigurarea bunei funcţionări a aeroportului pe perioada de iarnă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.