Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aerportul Newark din New York a fost ÎNCHIS: Un avion a ieşit de pe pistă la aterizare (VIDEO)

newark

Aerportul Newark, unul din cele trei care deservesc metropola New York, a fost închis sâmbătă temporar după ce un zbor al companiei United Airlines a ieşit de pe pistă, fără ca incidentul să fi făcut victime, a informat agenţia federală a aviaţiei americane (FAA), relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Zborul United Airlines 627 a aterizat la ora locală 13:00 pe pista 22 a aeroportului internaţional Liberty din Newark şi a derapat apoi, ieşind de pe pistă în partea stângă", se precizează în comunicatul postat de FAA pe Twitter, care menţionează că trenul de aterizare stânga a ieşit pe porţiunea cu iarbă. Aparatul de zbor venea din direcţia Denver, statul Colorado.


"FAA nu i-a fost semnalată nicio rănire", a precizat autoritatea aviatică americană, care a mai anunţat că urma să se deplaseze la locul incidentului. A explicat, de asemenea, că avionul urma să fie remorcat după evacuarea pasagerilor. 

Compania aeriană United a explicat că aparatul de zbor a suferit defecţiuni la mai multe roţi şi a adăugat că niciun pasager, din cei 166 aflaţi la bord, nu a avut nevoie să fie transportat la spital, iar pasagerii care au suferit răni uşoare "au refuzat orice îngrijire medicală". 

La rândul său, aeroportul Newark a informat pe Twitter că, din cauza unei "urgenţe" nu mai are loc "nicio plecare şi nicio sosire". La aproximativ o oră de la această informare, a anunţat că toţi pasagerii avionului implicat în incident au fost evacuaţi. Ulterior a mai precizat că în jurul orei 15:00 a fost reluată activitatea aeroportuară, dar a avertizat că vor exista întârzieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.