Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacere de succes: O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră

sotie sot casnicie

O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, femeilor singure. „Afacerea” se bucură de un succes uriaș, bărbatul fiind nevoit să renunțe la principalul său loc de muncă pentru a acoperi cererea, notează Mediafax.

Pentru 40 de lire sterline pe oră - aproximativ 47 de euro - soțul Laurei poate fi închiriat. Anunțul se adresează în principal femeilor.

Mamă a 3 copii, Laura Young, în vârstă de 38 de ani, a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența montând mobilă pentru alții.

În acel moment, s-a gândit că și soțul ei, James, ar putea face același lucru, așa că a început să îi ofere serviciile pentru 40 de lire sterline pe oră, făcându-i publicitate pe Facebook și pe o aplicație. Acum, James are agenda plină până la sfârșitul lunii.

„Job-ul” bărbatului de 42 de ani este de a ajuta la montarea unui televizor sau a perdelelor, la refacerea unui perete și este disponibil pentru a fi angajat de oricine are nevoie de ajutor, în special femei singure.

James se ocupă de partea de afaceri, iar Laura de gestionarea conturilor sociale și a site-ului web.

Afacerea a avut mai mult succes decât și-ar fi putut imagina cuplul.

"Nu m-am așteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid”, a spus femeia, scrie Mirror: "A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru, așa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00".

James a fost nevoit să renunțe la slujba sa principală de angajat al unui depozit pentru a răspunde la toate apelurile și pentru a avea grijă, împreună cu Laura, de cei trei copii ai lor, dintre care doi suferă de autism. James a fost diagnosticat și el cu autism în urmă cu 4 ani.

"Este foarte bun la construit lucruri și nu respectă instrucțiunile. Are o minte metodică și știe să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit", a spus Laura.

"Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de ușă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi așezarea unui covor și reconstruirea unui perete”.

James nu prestează servicii electrice sau sanitare.

Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.