Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerile Antibiotice Iași în creștere cu 24% în 2023, consolidează dezvoltarea companiei

www.zf.ro
Antibiotice Iasi

Afacerile Antibiotice Iași în creștere cu 24% în 2023, consolidează dezvoltarea companiei. Antibiotice SA (simbol ATB) a remis Bursei de Valori Bucureşti, în data de 17.04.2024, raportul administratorilor și opinia auditorului cu privire la situațiile financiare aferente perioadei ianuarie-decembrie 2023.

Deloitte a făcut auditul

Pentru prima dată, situațiile financiare ale Antibiotice Iași au fost auditate de Deloitte România, companie aflată în “The Big Four” - topul celor mai mari companii de audit din lume, care a semnat un contract pentru 3 ani cu Antibiotice. „Situațiile financiare ale Antibiotice prezintă fidel rezultatul tuturor activităților” este opinia Deloitte la finalul auditului rezultatelor financiare aferente anului 2023, opinie ce are un impact important asupra jucătorilor din piața de capital.

Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat investiții importante pentru anul în curs, finanțate atât din surse proprii cât și din atragerea de fonduri nerambursabile. Acționarii societății au hotarât ca în legatură cu repartizarea profitului pentru exercițiul financiar 2023 să amâne luarea unei decizii pentru a corela nevoia de auto-finanțare a companiei cu solicitările Guvernului României de a distribui sub formă de divident 90% din profitul rezultat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.