Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Afacerile dubioase și legăturile cu masoneria ale `marelui strateg` (Ziua News)

Calin Georgescu Adrian Thiess

”Adrian Thiess este o figură controversată din lumea mondenă, un om de afaceri care se recomandă drept „strateg" și „consultant politic", dar care nu se poate lăuda decât cu o afacere dubioasă și numeroase scandaluri în presa din România”, susțin cei de la Ziua News care fac o radiografie a ceea ce se întâmplă în zona AUR, detalii mai puțin cunoscute de publicul din România:

”Adrian Thiess este unul dintre „sfătuitorii" AUR și omul desemnat să se ocupe de campania prezidențială din 2024. Presa scrie că Thiess s-a apropiat de conducerea partidului prin intermediul lui Călin Georgescu, un nume vehiculat la un moment dat de AUR pentru a prelua funcția de prim-ministru din partea formațiunii politice (in foto, Thiess si Georgescu la o intalnire "de taina").

Între timp, din cauza declarațiilor publice vădit extremiste, în care lăuda acțiunile mișcării fasciste din România și personaje precum Corneliu Zelea Codreanu, AUR s-a delimitat de Călin Georgescu și de afirmațiile acestuia.

Presa din România a relatat, în numeroase rânduri, despre afacerile și acțiunile așa-zisului om de afaceri Adrian Thiess, a cărui biografie pare învăluită în mister. S-a vorbit inclusiv despre apartenența acestuia la masonerie și despre legăturile strânse cu Moscova.

Pe hârtie, pe Adrian Thiess nu îl recomandă nimic, nu are nici o afacere de succes și nici o carieră remarcabilă în vreun domeniu, așa cum pretinde. El deține un restaurant, iar multe voci spun că ar încălca legea, făcând evaziune fiscală. Mai mult, în timpul pandemiei, nu a respectat regulile în ceea ce privește prevenirea răspândirii SARS-COV-2, iar angajații săi nu sunt plătiți de luni bune. Aceasta este „afacerea de succes" a lui Adrian Thiess.

Presa a menționat că unul dintre planurile lui Adrian Thiess ca „strateg" al AUR este discreditarea președintelui Klaus Iohannis, dar și promovarea unei relații strânse cu Moscova, ipoteze ce sunt confirmate prin vizitele constante ale lui Thiess la Moscova.”, susțin jurnaliștii de la Ziua News./

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.