Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceristul Adrian Porumboiu: 'Maidanezul Buzatu a luat peștele DNA'

Stirile Pro Tv
dumitru-buzatu

Omul de afaceri Adrian Porumboiu l-a comparat pe Dumitru Buzatu cu un „maidanez” care nu a știut să se ferească de „peștele DNA-ului”.

  • „Dumitru Buzatu m-a dezamăgit total, pentru că am crezut că este un om de rasă și dacă am spus om de rasă, mă gândesc la canin, că și eu am câini acasă și dacă îi aruncă cineva o bucată de carne sau cineva, nu o ia dacă nu e din mâna mea sau a soției. Și la oameni tot la fel, dacă ești de rasă te duci, desfaci aia, vezi ce e acolo, ce ți-a pus în geanta ta și ai o reacție, nu spui că sunt banii tăi din munca ta când ei au fost la pescuit, dar Farmazon ținea undița, peștele aruncat în apă era peștele DNA-ului, adică banii, când au scos de acolo, au tras undița, maidanezul Buzatu a sărit și a luat...(începe să râdă)”, a declarat Porumboiu.

Prefectul judeţului Vaslui, Daniel Onofrei, a semnat, marţi, ordinul de suspendare din funcţie a preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită.

Procurorii au organizat un flagrant și l-au prins pe Buzatu având în portbagajul mașinii o geantă în care se aflau 1,25 milioane de lei care ar proveni de la un om de afaceri a cărei societate efectua lucrări la drumul strategic Bârlad - Laza - Codăeşti.

Citește și: Video | Momentul în care Dumitru Buzatu e oprit de DNA, după ce a încasat mită de 1,25 milioane de lei

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.