Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceristul care s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni a făcut-o din dragoste: Tânăra lui soţie ceruse divorțul

spanzuratoare

Bărbatul din Austria, în vârstă de 48 de ani, care s-a spânzurat luni după-amiază de balustrada podului de la Mărăcineni ar fi suferit o decepţie în dragoste, au stabilit organele de anchetă în urma traducerii biletului de adio şi a altor documente, redactate în limba germană, potrivit agerpres.ro.

Prosper om de afaceri, patron al unei firme de cablaje în Cehia, cu sediul administrativ la Viena, austriacul era căsătorit civil cu o tânără de 26 de ani din localitatea buzoiană Mărăcineni, fostă lucrătoare la un restaurant, cu care urma să facă nunta peste câteva luni.

Citește și: Lovitură de teatru în scandalul momentului! Marian Godină a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt

Cei doi ar fi purtat o discuţie în contradictoriu duminică seara, după care bărbatul s-a cazat la un hotel, unde şi-a întocmit testamentul şi biletul de adio iar luni după-amiază, acesta a făcut gestul extrem, spânzurându-se de balustrada podului de la Mărăcineni, în apropierea localităţii fostei sale soţii.

Surse judiciare au declarat că "în acest caz nu sunt probleme de natură penală" şi că pe biletul de adio sinucigaşul a scris "Am decis să-mi sfârşesc viaţa de dragul ei".

Citește și: Analiză devastatoare! Rareș Bogdan pune tunurile pe PSD! Nici Adrian Năstase nu a scăpat

Un cetăţean austriac în vârstă de 48 de ani şi-a pus capăt zilelor luni după-amiază spânzurându-se de balustrada podului de la Mărăcineni. Cadavrul bărbatului a atârnat mai bine de o oră la câţiva metri de sol.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a legat funia de balustrada podului, şi-a pus laţul de gât şi a sărit în gol, lăsând în urmă un bilet de adio în limba germană.

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Opoziția a câștigat o importantă bătălie

"Operaţiunea de coborâre a cadavrului a fost dificilă, pompierii au traversat cu barca un braţ al râului iar ceilalţi pompieri de pe pod au coborât funia cu trupul inert", a precizat slt George Creţu, de la Biroul de presă al ISU Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.