Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afaceristul turc care a accidentat grav un poliţist, arestat preventiv în lipsă

politia

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au emis mandat de arestare în lipsă pe numele omului de afaceri turc care a accidentat grav un poliţist de la Rutieră. 

Judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă pe numele şoferului turc, deoarece acesta se află internat în prezent în spital. 

După ce va fi externat, şoferul va fi dus în arestul Poliţiei Capitalei. 

Un poliţist rutier a fost accidentat grav în noaptea de sâmbătă spre duminică de un şofer care nu a respectat semnalele regulamentare de oprire, în cadrul unei acţiuni organizate de Brigada Rutieră a Capitalei. 

Autorul accidentului este Abdullah Atas, cetăţean turc, care deţine mai multe companii în România de comercializare a echipamentelor electrice. 

"Conducătorul auto a încetinit, dând semne că opreşte, dar în momentul în care a ajuns în dreptul poliţistului a accelerat şi l-a acroşat, acesta fiind aruncat pe carosabil. Şoferul şi-a continuat deplasarea aproximativ 3 km până în comuna Pipera, unde a lovit un gard şi a rămas imobilizat. La momentul depistării, conducătorul auto emana halenă alcoolică", au declarat oficiali din Brigada Rutieră. 

După ce l-a lovit pe poliţist, şoferul băut a continuat să conducă aproximativ 400 de metri cu acesta pe capotă, apoi agentul a căzut pe partea carosabilă. 

Şoferul a fost transportat şi el la spital, unde a primit îngrijiri medicale şi i-au fost recoltate probe biologice. 

El este cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.