Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AFIR a efectuat plăţi de peste 27 de milioane de euro pentru beneficiarii PNDR, în perioada 6 iunie - 5 iulie

facebook.com
AFIR

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a aprobat plăţi în valoare totală de 27,3 milioane de euro pentru proiecte de investiţii şi pentru măsurile de mediu şi climă, potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Plăţile au fost efectuate în perioada 6 iunie - 5 iulie 2022 şi sunt realizate din fondurile alocate României prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020).

"Pentru investiţiile fermierilor, ale antreprenorilor, ale procesatorilor şi ale autorităţilor locale, AFIR a virat 15,5 milioane de euro, fonduri nerambursabile alocate pentru decontarea cheltuielilor eligibile", se menţionează în comunicat.

Totodată, AFIR a avizat plăţi însumând 11,8 milioane de euro, acordate pentru compensarea pierderilor de venit ale fermierilor, aferente măsurilor de mediu şi climă gestionate de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

AFIR efectuează plăţile din fondurile publice nerambursabile pe care le gestionează ca urmare a depunerii de către beneficiarii PNDR 2020 a cererilor de plată, în conformitate cu procedurile care se aplică contractelor de finanţare încheiate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.