DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Afirmații șocante: Europa, “un abator de oameni”

laurentiu rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a declarat astăzi la Vălenii de Munte că Europa a devenit “un abator de oameni”. Afirmația a fost făcută în cadrul conferinței ”Europa în căutarea identității pierdute”, organizată de europarlamentarul român care este și vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și Libertății.

Rebega a declarat la conferință că ”adunarea de astăzi este un răspuns la aceste provocări. Sunt provocări ale câinilor războiului împotriva păcii! Sunt provocări ale haosului contra ordinii! Sunt provocări ale unui sistem global lacom și feroce împotriva tradițiilor, împotriva credinței și valorilor, împotriva umanității!”

Rebega nu a ezitat să atace și moneda euro: ”Moneda euro este emisă de o entitate care nu se subordonează nici unui popor, banii sunt din ce în ce mai mult pe carduri emise de bănci private care dispun cum vor de sume uriașe, dobânzi pozitive la depozite nu mai există (la sumele de pe carduri în nici un caz!), iar în cazul extrem toți acești bani ai oamenilor pot să dispară peste noapte în găurile negre ale mega-eschrocheriilor bancherilor”.

Rebega a lansat astăzi și câteva principii generale pe care ar trebui să se bazeze naționalismul modern, printre care și doctrina economică național-distributistă:

”1.Să fie construit ca un naționalism civic, nu etnic sau religios, bazat pe adeziunea și loialitatea tuturor cetățenilor națiunii. Națiunea, ca o mare comunitate, se construiește zi de zi, prin activitatea majorității, dar și a minorităților. 2.Să fie un naționalism legal și moral, în care legile și normele morale să fie în acord cu marile valori general umane. 3.Să adopte teoria economică a distributismului, astfel încât cetățenii să poată fi în majoritate stăpânii propriilor lor mijloace de producție. În acest fel, și marile firme vor fi obligate să acorde salariaților condiții mai bune de muncă. 4.Să creeze o cultură națională vie și vibrantă prin condiții care să stimuleze creația științifică și artistică, dezvoltarea valorilor specifice ale națiunii și a sentimentului de adeziune la aceste valori”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.