Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Află că ești bine! Ai discount special pentru mamografie și testare Babeș-Papanicolau, la SANADOR

Mamografia este cea mai utilizată metodă pentru diagnosticarea cancerului de sân, recomandată femeilor cu vârsta cuprinsă între 50–69 de ani. La SANADOR, punem la dispoziția pacienților unul dintre cele mai performante sisteme din lume la ora actuală, Selenia Dimensions 3D Hologic. Acesta utilizează tehnologie direct digitală, care permite vizualizarea imediată a proiecțiilor, a imaginii 2D și a imaginii recompuse 3D a sânului (caracteristică unică Hologic).

Printre avantajele mamografiei digitale 3D se numără stabilirea cu mai multă acuratețe a unui eventual diagnostic de cancer, reducerea numărului de controale ulterioare și de biopsii, precum și ușurința stocării imaginilor digitale. În perioada 1 – 31 martie 2021, ai 20% discount pentru mamografiile digitale standard efectuate în cadrul SANADOR. Programările se fac prin apel la 021 9699, Call Center disponibil nonstop, sau prin completarea formularului de aici.

Un discount similar, de 20%, este oferit la SANADOR și pentru consultul de Obstetrică-Ginecologie și testarea Babeș-Papanicolau, o evaluare medicală extrem de importantă în contextul depistării cancerului de col uterin.

La nivel mondial, cancerul de col uterin este al patrulea cel mai frecvent tip de cancer în rândul femeilor. În România, estimările situează acest tip de cancer pe locul al treilea între cazurile nou apărute în fiecare an. Frecvent asimptomatic sau cu simptome care apar doar într-un stadiu avansat, cancerul de col uterin poate fi tratat cu succes într-o proporție foarte mare atunci când este descoperit în stadii incipiente.

Testele de screening indicate pentru depistarea cancerului de col uterin sunt testul Babeș-Papanicolau și testul HPV (indicat atunci când sunt necesare investigații suplimentare ale rezultatelor obținute la testul Babeș-Papanicolau).

Testul Babeș-Papanicolau se realizează prin prelevarea unui eșantion de celule de la nivelul colului uterin și de la nivelul vaginului care se studiază la microscop după o anumită preparare și pe care se pot detecta anomalii celulare care să sugereze că pacienta are fie o infecție cu HPV, fie o leziune precanceroasă, fie cancer de col uterin.

SANADOR pune la dispoziția pacienților o nouă aplicație de programări online, prin care aceștia se pot programa rapid și simplu atunci când au nevoie de servicii medicale de înaltă calitate. Aplicația este disponibilă pe site-ul SANADOR, secțiunea „Programare”, unde trebuie selectată opțiunea „Programare online”. La prima utilizare, este necesară crearea unui cont folosind codul de pacient de pe oricare din rapoartele medicale emise anterior de către SANADOR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.