Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aflat în spatele gratiilor, imperiul financiar al lui Ioan Niculae se clatină serios: un combinat controlat de el a fost scos la vânzare

Inquam Photos / Octav Ganea
Ioan Niculae

Combinatul chimic Chemgas din Slobozia a fost scos la vânzare de lichidator la un preţ de 124 de milioane de lei. Chemgas Holding Corporation, parte din grupul Interagro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, se află în insolvenţă din primăvara anului trecut, arată Mediafax.

Compania Expert Insolvenţă, lichidatorul judiciar al Chemgas Holding Corporation, producător de îngrăşăminte chimice deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae, scoate la vânzare prin licitaţie publică combinatul chimic din Slobozia şi întreaga sa platformă industrială, scrie Ziarul Financiar.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Prețul de pornire este de 124 de milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat de practicianul în insolvenţe. Chemgas Holding Corporation, parte din grupul Interagro, se află în insolvenţă din primăvara anului trecut. Licitaţia va avea loc în data de 7 aprilie.

Ioan Nicolae se află în spatele gratiilor

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat după decizia instanței.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.