Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Africa de Sud a învins Anglia, iar Australia a bătut-o pe Ţara Galilor în ultimele meciuri-test la rugby disputate în Europa

quinzemondial.com
rugby

Naţionalele de rugby ale Africii de Sud şi Australiei au încheiat cu victorii ultimele meciuri-test disputate în Europa, câştigând partidele de sâmbătă contra Angliei, respectiv Ţării Galilor.

Pe Twickenham Stadium din Londra, Anglia nu a reuşit să-şi ia revanşa după înfrângerea din finala CM 2019 în faţa Springboks, campioana mondială en-titre, cedând cu 13-27.

Englezii au reuşit un eseu, transformat, şi au fructificat două lovituri de pedeapsă. Oaspeţii au reuşit două eseuri, unul transformat, au avut două dropgoluri, şi au concretizat trei lovituri de pedeapsă, scrie agerpres.ro.

Anglia a reuşit, în meciurile test din această toamnă, o victorie (52-13) contra Japoniei, a avut un rezultat de egalitate (25-25) cu Noua Zeelandă, şi a pierdut două partide (29-30) cu Argentina şi 13-27 cu Africa de Sud.

Într-o altă partidă, pe Millenium Stadium din Cardiff, Australia a învins Ţara Galilor cu 39-34, australienii revenind spectaculos după ce în minutul 55 erau conduşi cu 34-13.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.