Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenții de pariuri 100% legale în 2018

pariuri

Piața pariurilor online s-a stabilizat deja în România, iar în acest moment avem 5 case de pariuri online de top licențiate definitiv la ONJN până cel puțin în 2026. Pariorii de top de la noi din țară ne-au transmis la finele anului trecut un mesaj important, căruia fiecărui pasionat de jocuri de noroc online ar trebui să-i acorde mai multă atenție, și anume că nu este suficient să jucăm la o singură casă de pariuri online pentru a putea realiza pe termen lung. Poate că la prima vedere, această vorbă nu are prea mult sens, însă dacă vom urmării detaliile, vom putea înțelege mai bine despre ce e vorba.

Toate casele de pariuri sportive își opresc o anumită marjă de câștig atunci când stabilesc cotele pentru un pariu. În plus, cotele se vor mai ajusta automat sau manual, în funcție de volumul de pariere pe rezultatele acelui pariu și de eventualele informații noi care apar și care pot schimba într-o oare care măsură probabilitățile respectivului eveniment.

Din această cauză, aproape de fiecare dată există diferențe substanțiale între cotele oferite de operatorii de top din piață. Astfel, un parior care are conturi deschise și verificate la mai multe agenții de pariuri sportive online de top poate specula de fiecare dată aceste diferențe și poate paria acolo unde găsește cea mai valoroasă cotă. De regulă, este vorba de discrepanțe cuprinse între 2% și 4%. În economia unui sezon competițional, în care să spunem că avem undeva între 300 și 1000 de pariuri individuale jucate, dacă obținem cu 3% mai mult la fiecare câștig, putem ajunge să totalizăm un profit frumos, în comparație cu situația în care am fi jucat la in singur operator, acolo unde mai mult ca sigur am fi avut rezultate net inferioare din punct de vedere financiar.

content-image

Având conturi deschise la mai mulți operatori de top vei putea să profiți și de numeroase oferte care ți-ar putea rotunji veniturile. Există tot felul de oferte (de început, semi-permanente, personalizate în jurul anumitor evenimente etc.) și programe de loialitate care îți pot mări șansele de a deveni un parior iscusit.

Casele de pariuri sportive online de top recomandate de specialiști sunt următoarele:

La operatorul Netbet vei găsi o ofertă extrem de bogată de pariuri live, care constă în numeroase evenimente sportive, dar și în opțiunile de pariuri disponibile pentru fiecare meci în parte, cum ar fi piețele rapide la 1 și 5 minute. Totodată, aici vei putea să-ți închizi pariurile înainte de termen, pe întreaga sumă sau pe partea de miză dorită, folosind funcția de Cash Out parțial.

Casa de pariuri Sportingbet ne propune un program de loialitate prin intermediul căruia ne putem recupera o parte din pierderi în cazul în care încheiem o săptămână cu bilanț negativ. În plus, orice utilizator activ are acces la un concurs săptămânal în genul fostului Pronosport, care pune la bătaie câștiguri de până la 65.000 RON.

La agenția Betfair găsești, pe lângă secțiunea Sportsbook – care ne oferă câteva facilități interesante: Asigurarea Biletelor, Cash Out parțial, Price Rush și cote mărite, – cea mai mare platformă de Betting Exchange din lume. Da, adică tu poți lua locul casei de pariuri și poți crea cote, pe care să le vinzi altor utilizator.

La casa de pariuri online Betano vei găsi zilnic câteva partide la care operatorul își oprește marjă de câștig 0%, precum și o serie de oferte semi-permanente extrem de avantajoase. Pe lângă asta, vei putea prin intermediul telefonului mobil să plasezi pariuri cu comandă vocală și vizionezi peste 24.000 de evenimente live video anual.

Agenția de pariuri sportive Unibet se poate lăuda cu un bogat istoric de premii obținute în lumea industriei jocurilor de noroc în ultimul deceniu. Una dintre cele mai interesante funcții ale operatorului este Action Betting, o platformă de pariuri ultra rapide cu soluționare imediată, care te poate ține în suspans minut cu minut. În plus, oferta sportivă este extrem de vastă și include numeroase tipuri de pariuri inedite.

Aici găsești recenziile agențiilor de pariuri  de top în 2018. Răsfoiește-le și apoi înregistrează-te la operatorii recomandați de profesioniști pentru a putea profita de punctele forte ale fiecăruia.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.