Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia Europeană pentru Medicamente a autorizat deja 3 vaccinuri și crede că și Johnson&Johnson va cere autorizație cât de curând

BioPhoarma Reporter
UE vaccin coronavirus

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a anunţat vineri că se aşteaptă să primească "în scurt timp" o cerere de autorizare condiţionată în UE a vaccinului împotriva COVID-19 dezvoltat de Johnson&Johnson, relatează AFP.

"Tocmai am auzit câteva rezultate promiţătoare despre vaccinul Janssen, cu speranţa ca acesta să ne fie supus în scurt timp spre aprobare", a declarat Emer Cooke, directoarea executivă a EMA, cu sediul la Amsterdam, în cadrul unei conferinţe de presă online, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Johnson&Johnson a anunţat vineri că vaccinul său are o eficienţă împotriva COVID-19 de 66%.

Vaccinul Johnson&Johnson este în prezent supus unei "examinări continue", care permite EMA să analizeze datele privind siguranţa şi eficacitatea vaccinurilor pe măsură ce ele apar, înainte chiar ca o cerere oficială de autorizare să fie depusă de fabricant.

EMA a recomandat vineri aprobarea utilizării în UE a vaccinului AstraZeneca/Oxford, după ce a dat undă verde şi pentru vaccinurile Pfizer/BioNTech, pe 21 decembrie, şi Moderna, pe 6 ianuarie.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.