Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani va organiza, pe 13 iulie, o bursă a locurilor de muncă în domeniul construcţiilor şi confecţiilor

edway.edu.au
angajati

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Botoşani va organiza, pe 13 iulie, o bursă a locurilor de muncă în domeniul construcţiilor şi confecţiilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al AJOFM, Gabriela Vranciuc.

Pe fondul epidemiei de COVID-19, evenimentul se va desfăşura în spaţiu deschis, pe esplanada Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă" din municipiul Botoşani.

"AJOFM Botoşani vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă şi agenţilor economici din aceste domenii de activitate, prin acordarea serviciilor de mediere a muncii. Pe această cale informăm agenţii economici că participarea la bursă este gratuită şi reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă declarate vacante", a transmis Vranciuc, conform agerpres.

Potrivit oficialului AJOFM, la bursă vor participa şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani care vor oferi participanţilor informaţii cu privire la drepturile şi obligaţiile persoanelor angajate în muncă, dezavantajele muncii nedeclarate, dar şi despre sănătatea şi securitatea la locul de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.