Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agenția Națională de Integritate suspendă activitățile de relații cu publicul, pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu COVID19

integritate, ani

Agenția Națională de Integritate (ANI) anunță supendarea tuturor activităților de relații cu publicul, la sediul instituției, începând de miercuri până în 22 martie, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri, pentru a preveni răspândirea cu noul tip de coronavirus, anunță MEDIAFAX.

Activitatea de relații cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondență electronică și prin poștă, precizează, marți, într-un comunicat de presă, ANI.

Citește și: Ce face Klaus Iohannis în plină criză de coronavirus COVID-19

În acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni până vineri, în intervalul orar 08:30 - 16:00.

„Totodată, având în vedere atribuțiile Agenției Naționale de Integritate prevăzute de dispozițiile legii referitoare la primirea declarațiilor de avere și de interese ale persoanelor prevăzute de Legea nr. 176/2010, în perioada menționată, declarațiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmând a fi transmise Agenției exclusiv prin intermediul poștei”, menționează oficialii ANI.

În plus, începând de miercuri se suspendă participarea personalului Agenției Naționale de Integritate, în interes de serviciu, la evenimente/manifestări publice.

Citește și: Raed Arafat face acuzații grave: ‘Trebuia să avem stocuri de acum doi ani’

Potrivit bilanțului Grupului de Comunicare Strategică, pe teritoriul României, sunt în carantină instituționalizată 107 persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.505 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, 25 de persoane sunt infectate cu coronavirus în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.