Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agentul lui Loris Karius neagă posibilitatea revenirii portarului german la Liverpool

adevarul.ro
loris karius

Agentul lui Loris Karius (25 de ani) a rupt tăcerea şi a reacţionat vehement după zvonurile care spuneau că portarul german, împrumutat pentru doi ani la Beşiktaş, se va întoarce la Liverpool la începutul lui 2019 pentru că turcii s-au săturat de gafele sale.

Reprezentantul goalkeeperului neamţ a spus că nu se pune problema de o întoarcere a lui Karius pe Anfield.

"Sunt nişte prostii. Mă întreb de unde apar astfel de lucruri. Această ştire nu este deloc adevărată. Loris e împrumutat la Besiktas pentru două sezoane, asta e situaţia, iar clubul nu are de gând să-i încheie împrumutul prematur", a explicat Florian Goll, citat de Sky Sports.

Loris Karius a fost împrumutat de Beşiktaş timp de două sezoane de la Liverpool, după ce "Cormoranii" l-au adus pe brazilianul Alisson Becker (25 de ani) de la AS Roma. Transferat de Liverpool de la Mainz, în 2016, Karius a bifat 49 de apariţii în tricoul englezilor. În sezonul trecut, portarul a jucat în total 33 de meciuri (16 fără gol primit) pentru "cormorani".

Aventura lui Karius la Liverpool s-a terminat după gafele pe care neamţul le-a făcut în finala Ligii Campionilor, pierdută de formaţia lui Jurgen Klopp cu 3-1 în faţa Realului. Presiunea la care a fost supus portarul i-a determinat pe şefii vicecampioanei Europei să-l cedeze sub formă de împrumut pe Karius în Turcia, la Beşiktaş. Până acum, în Turcia, Karius a strâns 10 meciuri în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.