Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AGERPRES a lansat proiectul editorial Jocurile Olimpice 2018

agerpres

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial Jocurile Olimpice 2018, care îşi propune să promoveze Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, Coreea de Sud.

Proiectul AGERPRES Jocurile Olimpice 2018, care se desfășoară în perioada 16 ianuarie - 4 martie 2018, va cuprinde materiale ale edițiilor precedente cu rezultatele sportivilor români, realizate de Redacția Documentare - Arhivă, prezentarea lotului României pentru Olimpiada din Coreea de Sud, ghidul disciplinelor sportive, programul competițiilor, precum și știri, rezultate, clasamente, realizate de Redacția Știri Sportive. Mai mult, materialele jurnalistice vor fi ilustrate și cu fotografii de la fața locului.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, AGERPRES va prelua și va transmite cititorilor săi cele mai importante informații de pe platforma PyeongChang News Service Network - PNN, în urma semnării unui acord în aprilie 2017.

PNN este o platformă media pentru agenții de presă din toată lumea care a fost inițiată cu rolul de a eficientiza schimbul de știri. Prin PNN, Agenția de Presă Yonhap va oferi toate materialele de presă privitoare la Jocurile de Iarnă PyeongChang. Astfel, peste 50 de agenții de presă au posibilitatea de a accesa patru tipuri de conținut – text, foto, video și grafice. Platforma va rămâne funcțională, iar conținutul va continua să fie actualizat chiar și după încheierea Jocurilor Olimpice.

Hashtagul prin care vor putea fi găsite pe Facebook și Twitter materialele jurnalistice este #JO2018. Proiectul editorial AGERPRES poate fi accesat la linkul: www.agerpres.ro/jocurile-olimpice-2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.