Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane; mașinile înaintează cu 20-30 km/oră

facebook.com
aglomeratie trafic

Circulația se desfășoară în coloane, marți după-amiaza, pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe sensul spre stațiunile montane. Între localitățile Nistorești și Comarnic, între Sinaia și Bușteni și în Predeal mașinile înaintează cu 20 – 30 km/oră, potrivit Centrului Infotrafic, scrie Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulația se desfășoară îngreunat, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează spre munte, pe DN 1 Ploieşti - Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, între Sinaia şi Buşteni şi pe raza staţiunii Predeal. Deplasarea se realizează în coloană, cu viteză de 20-30 km/h.

Totodată, pe sensul de coborâre spre Ploieşti, se circulă în coloană de la kilometrul 137 (Azuga) până la kilometrul131 (centrul stațiunii Bușteni).

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să sporească atenţia la volan, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru dirijarea circulaţiei şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.