Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomeraţie în PTF Giurgiu, timpul de aşteptare depăşind o oră- Au fost suplimentate arterele de control şi numărul poliţiştilor de frontieră

punct frontiera

Timpul de aşteptare la punctul de frontieră Giurgiu este joi de peste o oră, acelaşi fiind timpul de aşteptare şi la punctul de frontieră Vama Veche, conform site-ului Poliţiei de Frontieră, potrivit news.ro.

“Traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe şase artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, şi pe patru artere circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară atât la autoturisme cât şi la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp.Menţionăm faptul că pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens”, a transmis Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.
Sursa citată a menţionat că pentru fluidizarea traficului, au fost suplimentate arterele de control şi numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor.
Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a anunţat că în perioada 31 mai, ora 07.00 – 1 iunie, ora 07.00, la graniţa cu Bulgaria au făcut formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.400 de camioane, 1.000 de autoturisme şi 5.270 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară aproximativ 1.200 de camioane, 5.250 de autoturisme şi 16.700 de  persoane.
Poliţia de Frontieră recomandă  pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.
Totodată, este recomandată utilizarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.
De asemenea, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă pregătirea din timp a documentelor de călătorie precum şi verificarea şi pregătirea documentelor necesare minorilor la ieşirea din ţară, în vederea scurtării timpului de control.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.