Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație la biblioteca din Galați: Oamenii vor să se înscrie la vaccinare

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccin

Cetățenii se bulucesc la Biblioteca V.A.Urechia din orașul Galați pentru a se înscrie pe platforma de vaccinare. Acolo ei sunt ajutați de angajații bibliotecii să parcurgă procedura. Tot la bibliotecă, primesc ajutor gălățenii care vor să-și plătească online taxele și impozitele, potrivit Mediafax.

Proiectul bibliotecarilor de la V.A.Urechia, cea mai mare bibliotecă din județul Galați, a început în urmă cu o săptămână. Bibliotecarii oferă asistență persoanelor care nu au infrastructura necesară sau nu știu să lucreze online. Oamenii sunt ajutați să se înscrie pe platforma de vaccinare sau pe portalul Ghiseul.ro, dar solicită și alte informații despre serviciile online oferite de diferite instituții ale statului.

SURSE - Deciziile de la Vila Lac 3

În prima săptămână, peste o sută de gălățeni au solicitat ajutorul bibliotecarilor, iar ideea ar putea fi preluată și de alte biblioteci din țară.

„În doar o săptămână, peste 100 de gălăţeni au solicitat sprijinul bibliotecarilor, fie pentru a utiliza platforma ROVACCINARE, fie pentru a vedea cum pot plăti online taxele pe platforma Ghişeul.ro. Mai mult, au existat şi situaţii în care beneficiarii au cerut informaţii şi despre programarea online pentru eliberarea cărţii de identitate sau plata online a utilităţilor. De altfel, această idee urmează să fie preluată şi de către alte biblioteci din ţară, care au cerut deja informaţii de la colegii lor din Galaţi”, a anunțat, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Galați, Costel Fotea.

Gălățenii care doresc să beneficieze de serviciile oferite la bibliotecă trebuie să-și facă programare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.