Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre București: Mașinile circulă în coloană

facebook.com
aglomeratie trafic

Coloane de mașini s-au format duminică pe două porțiuni ale A2, pe sensul de mers către București. Traficul este aglomerat în zonele de pe autostradă în care se fac lucrări.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române la ora 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, s-au format coloane în mișcare pe tronsoanele kilometrice unde traficul este deviat din cauza lucrărilor la carosabil. Problemele au apărut la kilometrii 11-17 în apropierea localității Cernica din județul Ilfov și între kilometrii 27-33, lângă localitatea Fundulea din județul Călărași, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Ion Cristoiu: ‘România lui Florin Cîțu e o Românie ruptă din Rai. Este unul dintre cei mai slabi oameni politici din istoria postdecembristă’

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele menționate se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.