Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomeraţie pe Centura Bucureşti, după ce un TIR s-a defectat, blocând un sens de mers. Traficul, dirijat de poliţişti

trafic

Un TIR s-a defectat pe Centura Bucureşti, pe sensul de mers Domneşti către Bragadiru, şi blochează banda de deplasare la kilometrul 52. În zonă s-au format coloane de maşini, iar traficul este dirijat de poliţişti, potrivit NEWS.RO.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Domneşti către Bragadiru al Centurii Bucureşti,  din cauza unei defecţiuni tehnice a unui TIR, care a blocat astfel banda de deplasare la kilometrul 52.

În urma evenimentului valorile de trafic au devenit intense, iar până la remedierea problemei se circulă pe celălalt fir, prin dirijarea poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Poliţiştii le solicită conducătorilor auto să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată, să-şi păstreze calmul la volan şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care asigură devierea traficului.

Citeşte şi: Medicii de la Spitalul de Copii 'Louis Ţurcanu' din Timişoara investighează decesul unui bebeluş în condiţii suspecte .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.