Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomeraţie pe Valea Prahovei odată cu începerea minivacanţei. Unde s-a format coloană de mașini

valea prahovei

Este aglomerație, joi, pe Valea Prahovei, pe sensul spre zona montană, pentru că mulți turiști se îndreaptă spre stațiuni.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora transmiterii știrii se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 București-Brașov, pe sensul de mers către zona montană.

Astfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, traficul se desfășoară normal, dar sunt precipitații sub formă de ploaie.

La Comarnic nu sunt precipitații, dar sunt condiții de ceață, vizibilitate fiind de sub 200 de metri. În zonă se circulă în coloană către Brașov, de la km 104+500 până la km 107.

În Sinaia, traficul se desfășoară normal, fără precipitații, iar între Bușteni și Azuga, circulația se desfășoară în coloană pe direcția de deplasare către Brașov, de la km 128 pana la km 131.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. El le recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.