Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aglomerație pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane. În Bușteni și Comarnic sunt coloane de mașini

facebook.com
aglomeratie trafic

Se circulă cu dificultate, în condiții de aglomerație, luni, pe DN 1 București – Brașov, spre stațiunile montane, iar în Comarnic și Bușteni s-au format coloane de mașini, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni, că la ora transmiterii știrii, pe DN1 București - Brașov, traficul rutier se desfășoară în condiții de aglomerație pe sensul de urcare către zona montană, iar între kilometrii 101+800 de metri – 106, pe raza orașului Comarnic, și pe tronsonul kilometric 128 – 130, pe raza stațiunii Bușteni, s-au format coloane de mașini.

De asemenea, este aglomerat și sensul de mers către Capitală, pe DN 1, între kilometrii 135+500 de metri – 130, între limita cu județul Brașov și stațiunea Azuga.

Citește și: PSD a decis în CEX: când au loc alegeri în filalele județene ale partidului

Polițiștii sunt în teren pentru fluidizarea traficul rutier în zonele aglomerate.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule prudent, cu viteză adaptată la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o vizibilitate bună prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se circulă pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, mai spun polițiștii rutieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.