Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agresor periculos, cu probleme psihice, prins la Vrancea după ce a tâlhărit și agresat o fetiță de 11 ani

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu probleme psihice, este bănuit că ar fi tâlhărit şi încercat să agreseze sexual o fată de 11 ani, el fiind reţinut de poliţişti marţi, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres.

"La data de 6 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tîmboeşti au fost sesizaţi prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost agresată sexual şi ulterior deposedată de un telefon mobil. În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în sarcina căruia au fost reţinute săvârşirea faptelor reclamate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef Paula Enache.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

Potrivit procurorilor, bărbatul, care este cunoscut cu probleme psihice, va fi internat temporar la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani. După finalizarea cercetărilor şi dacă va căpăta calitatea de suspect, vor fi dispuse noi măsuri împotriva acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.