Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Agresorul de la Spitalul din Săpoca care a omorât cinci bolnavi și rănit alți opt nu a putut fi audiat: a intrat din nou în sevraj

digi24.ro
spital sapoca

Bărbatul care în timp ce era internat în Spitalul de Psihiatrie Săpoca a omorât cinci bolnavi și rănit alți opt, cu un stativ pentru perfuzii, nu a putut fi audiat, marți, de către anchetatori, întrucât a intrat din nou în sevraj, transmite MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei au declarat, marți seara, corespondentului MEDIAFAX, că audierea care ar fi trebuit să aibă loc nu s-a realizat întrucât bărbatul, cercetat pentru uciderea a cinci bolnavi și rănirea altor opt, a intrat din nou în sevraj.

Citește și: Șeful INML face anunțul! Rezultatele au fost doar preliminare, continuăm expertizele

Anchetatorii vor încerca să-l audieze din nou, în cursul zilei de miercuri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marți s-a extins urmărirea penală față de suspect, inițial cercetat pentru omor calificat, și pentru tentativă de omor calificat.

„De asemenea, s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem sub aspectul infracțiunilor de neglijență în serviciu și ucidere din culpă, fapte în legătură cu activitatea desfășurată de către funcționari din cadrul unității spitalicești”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Citește și: Andrei Caramitru îi arată colții lui Moise Guran: ‘Are o postare halucinantă’

În prezent, bărbatul este internat, în baza hotărârii Tribunalului Buzău, la Spitalul de Neuropsihiatrie și Măsuri de Siguranță Săpoca, în vederea efectuării unei expertize neuropsihiatrice.

Acesta se află sub tratament și sub paza asigurată de unitatea medicală respectivă, fiind sub control permanent, singur, într-o cameră izolată si securizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.