Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șah - mat: Cine sunt condamnații celebri care NU pot vota

portalsm.ro
sah

Bogaţi, celebri, politicieni de renume, dar după gratii. Mai multe persoane publice îşi pot exercita astăzi dreptul de vot. Și ne gândim la Adrian Năstase, Adrian Severin sau Relu Fenechiu, care și-au pierdut dreptul de a vota.

Odinioară actor important în procesul electoral, acum Adrian Năstase este simplu spectator. Condamnarea la închisoare pentru corupţie i-a adus fostului premier şi interdicţia de a mai vota o perioadă. Acest lucru nu îl împiedică să îi sfătuiască pe alţii să îşi exprime opţiunile electorale, scriu jurnaliștii realitatea.net.

Bătălie electorală DURĂ: Apar PRIMELE dosare penale


Proaspăt încarcerat, nici Adrian Severin nu mai poate să îşi voteze preferaţii pentru Parlament. Fostul europarlamentar este pentru prima dată în această postură, după ce în urmă cu o lună a primit patru ani de detenţie întrucât a acceptat mită de la jurnalişti britanici sub acoperire.

SCANDAL la secţiile de votare din Diaspora: Mulţi români nu pot vota


Fost deputat independent, nici George Becali nu mai are treabă cu procesul electoral. Judecătorii i-au dat "interzis" la urne, după mai multe condamnări. Cel puţin, omul de afaceri a scăpat de gratii. Spre deosebire de Relu Fenechiu, care este şi încarcerat şi fără drept de vot. 

Printre detinuții celebri care vor avea drept de vot la parlamentare se numără Dan Voiculescu, închis la Rahova, Cristi Borcea, de la Jilava, și Victor Becali, închis la Poarta Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.