Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ai membrele amorțite? VEZI care e problema

doctori

Arterele ajung sa fie infundate de cele mai multe ori de un nivel foarte crescut al colesterolului. Arterele infundate pot cauza afectiuni grave, de tip cardiac si nu numai, avand in vedere ca obstructioneaza efectiv circulatia sangelui, relatează lyla.ro

Asadar, atunci cand sunt detectate simptomele care arata ca ai arterele infundate, este nevoie de un control medica imediat din cauza ca aceasa afectiune afecteaza intreg organismul, inclusiv creierul, din cauza fluxului instabil de sange.

ARTERELE INFUNDATE – SIMPTOME CARE ANUNTA CA ESTI IN MARE PERICOL:

1. Durerile de picioare si senzatia de amorteala poate sa fie un semn clar ca ai arterele infundate. Mai mult decat atat, daca senzatia de picioare amortite dispare atunci cand te odihnesti, atunci simptomele sunt si mai clare.

2. Oboseala accentuata si puseurile respiratorii sunt semne ca inima nu mai primeste destul sange. Acest lucru arata in primul rand ca exista o problema la artere si ca ar putea fi infundate.

3. Anginele pectorale, adica senzatia de presiune in piept si in zona inimii, arata din nou ca arterele sunt infundate si ingrosate si ca sangele nu circula cum trebuie

4. Caderea excesiva a parului arata ca sangele ajunge foarte greu la nivelul capului, al scalpului, din cauza depunerilor din interiorul arterelor. Asa ca daca parul incepe sa iti cada brusc, este imediat necesara o vizita la medic din cauza ca ai putea avea arterele infundate.

5. Nu in ultimul rand, in cazul barbatilor, apar probleme ale erectiei atunci cand arterele sunt infundate. Acest lucru se intampla din cauza vascularizarii foarte proaste, generate de depunerile din interiorul arterelor.

Cand peretii arterial sunt ingrosati din cauza depunerilor, fluxul sanguin este cat se poate de prost, ceea ce duce la o slaba oxigenare a tuturor organelor corpului si la o eliminare slaba a toxinelor. Tocmai de aceea este necesar sa fie luate masuri imediate daca apare vreunul dintre simptomele de mai sus si daca arterele sunt infundate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.