Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aici sunt banii dumneavoastră: STS oferă peste 5 milioane de euro pe servicii de proiectare pentru Centrul Informatic și de Comunicații

Inquam Photos/ Octav Ganea
vot alegeri tableta STS

Serviciul de Telecomunicații Speciale a demarat o procedură de achiziție estimată la 5,2 milioane de euro pentru servicii de proiectare și execuție a infrastructurii de bază a Centrului Informatic și de Comunicații, potrivit site-ului SEAP. Contractul de achiziție este finanțat din fonduri bugetare.

"Achizitia are ca obiect proiectarea si executia lucrarilor pentru realizarea infrastructurii de baza Centru Informatic si Comunicatii in scopul asigurarii serviciilor asigurate de STS beneficiarilor legali", se arată în anunțul de participare la procedura de achiziție, listat pe Site-ul de Achiziții Publice.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

Valoarea totală estimată pentru achiziție este de 5,2 milioane de euro, finanțați din fonduri bugetare, informează mediafax.ro.

"Informaţii detaliate privind serviciile de proiectare şi lucrările de construcţii se regăsesc la nivelul caietului de sarcini si studiului de fezabilitate care are caracter clasificat, nivel de secretizare «secret de serviciu» şi care va fi disponibil pentru ofertanții care îndeplinesc cerințele de calificare, după semnarea cu autoritatea contractantă a unui Acord de confidenţialitate având ca obiect protejarea informaţiilor clasificate vehiculate cu ocazia prestării serviciilor de proiectare şi executării lucrărilor", se mai precizează în anunțul de participare.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Data limită până la care se pot depune intențiile de participare la licitație este 13 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.